Novoročné predsavzatia? Naučte sa písanie všetkými desiatimi s Písanie Hravo

od | 28. 12. 2017

Rok 2017 utiekol ako voda a za chvíľu spoločne vkročíme do nového roku 2018. Práve teraz je ideálny čas na to, aby ste si stanovili novoročné predsavzatia. Rozhodnutie schudnúť alebo začať pravidelne športovať už niekoľkokrát nevyšlo, a tak hľadáte také, ktoré by ste v roku 2018 mohli pokoriť? A ovládate už písanie všetkými desiatimi s Písanie Hravo?

Naučte sa písať desiatimi prstami

Vedieť písať všetkými desiatimi sa vám bude hodiť vždy. A to už či študujete, pracujete na voľnej nohe alebo ste mamička na materskej dovolenke. Pokiaľ vás zaujíma, prečo je dobré písať na klávesnici všetkými desiatimi, prečítajte si tento článok. My sme pre vás spísali 10 dôvodov, koľko ich nájdete vy?

Vo dvojici sa to lepšie ťahá

Ak sa vám stáva, že novoročné predsavzatia väčšinou skončia fiaskom, vrhnite sa do Písania Hravo spoločne. Vo dvojici (alebo rovno v celej partii) sa to predsa lepšie ťahá. Dohovorte sa napríklad s kamarátmi, súrodencami alebo kolegami a naučte sa písať rýchlo a bez preklepov všetci spolu. Môžete sa vzájomne motivovať, prekonávať alebo rovno súťažiť v tom, kto bude najlepší. Správna motivácia je totiž potrebná – a pri novoročných predsavzatiach to platí dvojnásobne!

Anglicky ľahko a rýchlo

Už to viete? Spustili sme Ttype.com! Po novom sa môžete učiť písanie všetkými desiatimi s Písanie Hravo aj po anglicky. A to sa vám bude hodiť nielen v bežnom živote, ale táto zručnosť pekne ukáže aj v životopise. Angličtina je totiž v dnešnom svete nutnosťou.

Prekonajte sa

Sľúbte si, že tento rok predsavzatie dodržíte. Okrem dobrého pocitu získate po dokončení kurzu (a to či už na Písanie Hravo alebo na Ttype.com) certifikát o jeho absolvovaní.

Certifikát využijete trebárs aj v životopise. Ten vám pomôže napríklad vo výberovom konaní v zamestnaní. Práve on totiž môže rozhodnúť o tom, či vysnívanú prácu nakoniec získate. A to za to stojí, nemyslíte?

Veľa šťastia, zdravia a úspechov v novom roku 2018

praje tím Písanie Hravo

Mohlo by vás zaujímať

Ako sa píše znak delenia ÷ ? Článok s precvičením!

Ako sa píše znak delenia ÷ ? Článok s precvičením!

Rovnako ako pri znaku krát, aj tu existuje spôsob, ako sa symbolu pre delenie vyhnúť. Je možné použiť lomku a je to. Ale čo keď naozaj potrebujete použiť znak delenia? Kde sa na klávesnici hľadá? Znak delenia na PC Rovnako ako pri ostatných znakoch, si aj tentokrát...