Novoročná výzva 2022: ako to prebehlo

od | 09. 02. 2022

Od 3. januára do 3. februára sme vyhlásili druhý ročník novoročnej výzvy. Naším cieľom bolo dať ľuďom impulz, aby sa naučili písať všetkými desiatimi práve teraz a aby začali nový rok so zručnosťou, ktorá im dokáže ušetriť hodiny času. Ako teda táto výzva dopadla?

Súčasťou výzvy boli:

  • Webinár o tom, ako Písanie Hravo využiť naplno a ako si vytvoriť nový zvyk.
  • E-book o tom, ako zdravo sedieť.
  • Pravidelné súťaže, ktoré hráča prevádzali naprieč úrovňami.
  • Facebooková skupina, kde hráči zdieľali svoje dojmy a kde sme vyhlasovali výhercov súťaží.
  • Tipy na zvýšenie efektivity a vytváranie návykov.

Ako to celé prebehlo:

🔥 Novoročnej výzvy sa zúčastnilo 181 aktívnych hráčov.

🔥 Počas výzvy ich 24 dohralo kurz až do konca!

🔥 Všetci hráči dokopy odohrali 616 hodín, 29 minút, 19 sekúnd = 25 dní, 16 hodín, 29 minút, 19 sekúnd. (To sú v priemere 3 hodiny, 24 minút, 21 sekúnd na jedného hráča.)

🔥 Za ten čas zvládli odohrať spolu 45 056 hier, čo je 249 hier na jedného hráča.

🔥 Celkom 7 hráčov odohralo cez 1000 hier. Najdlhší odohraný čas má pán Karel s 25 hodinami, 42 minútami, 30 sekundami hrania, ktorý hrá už 409 dní po sebe. (Teda po dobu 409 dní ani raz hranie nevynechal!) Pani Karolína odohrala 22 hodín, 52 minút, 38 sekúnd a pani Kateřina 20 hodín, 50 minút, 41 sekúnd.

🔥 Bolo vyhlásených 28 súťaží. Pani Magdaléna sa zúčastnila 25. A najviac ich vyhrala pani Karolína so 6 víťazstvami.

🔥 Celkovo hráči v súťažiach strávili 1 deň, 6 hodín, 46 minút, 42 sekúnd a zapojilo sa 59 hráčov. Odohrali dokopy 1 516 hier.

Ďalšia novoročná výzva bude až na budúci rok, ale pokiaľ sa chcete naučiť písať všetkými desiatimi, nemusíte čakať celý rok a môžete sa do nášho kurzu prihlásiť aj teraz. S kalendárom, nastaviteľným kolom a ďalšími vychytávkami sa naučíte písať kedykoľvek. V prípade akýchkoľvek otázok môžete písať na e-mail či na našu facebookovú stránku. 

Pokiaľ si kurz chcete vyskúšať už teraz, neváhajte.

Mohlo by vás zaujímať

Prečo bude písanie desiatimi aktuálne aj o 10 rokov?

Prečo bude písanie desiatimi aktuálne aj o 10 rokov?

Ako moderní ľudia dnes zažívame novú éru technológií a inteligentných riešení. Komunikujeme a pracujeme online, zvykáme si na virtuálnu realitu, ťažkú prácu za nás odmakajú roboty. No a momentálne zažíva obrovský boom umelá inteligencia (AI). V kontexte tohto všetkého...

Ako napísať stupeň ° ? Článok s precvičením

Ako napísať stupeň ° ? Článok s precvičením

Znak stupeň patrí medzi tie, ktoré nepoužívame dosť často na to, aby sme si ľahko zapamätali, kde sa nachádza, ale zároveň je predsa len potrebný. Takže kde stupeň nájdeme a ako dosiahnuť, aby sme ho už pri písaní nemuseli hľadať? Ako na stupeň na klávesnici PC Stupeň...

Ako sa píše hviezdička * ? Článok s precvičením!

Ako sa píše hviezdička * ? Článok s precvičením!

Znak hviezdička alebo aj asterisk je na klávesnici obľúbený vtedy, ak niekomu cez chat posielate pusu alebo pokiaľ v texte chcete dodať nejaké informácie pod čiaru. Hviezdička sa dá napísať veľmi jednoducho, ak máte numerickú klávesnicu, kde je pre ňu vyhradené...