Ako súvisí písanie všetkými desiatimi s angličtinou?

od | 08. 03. 2023

Dnes by sme vám radi dali do pozornosti inovatívnu pomôcku na výučbu cudzieho jazyka pre učiteľov. 

Hovoríte si – prečo tu píšeme o jazykoch, keď Písanie Hravo je o strojopise? Sme presvedčení o tom, že cudzie jazyky aj písanie všetkými desiatimi môžu patriť k tým najužitočnejším zručnostiam, ktoré sa žiaci v škole naučia. A nielen naučia, ale aj využijú v bežnom živote každý jeden deň.

Spojili sme sily s WocaBee

Počuli ste už o úspešnej aplikácii na učenie slovíčok, ktorá má v názve i v logu ukrytú včelu?

Táto inovatívna pomôcka prináša efektivitu do výučby.  WocaBee je jednoduchá online aplikácia pre školy, ktorá funguje na mobile, tablete či počítači.

WocaBee využilo už viac ako 400 000 žiakov a učiteľov na modernú výučbu cudzích jazykov. Až 98 % učiteľov potvrdzuje, že s aplikáciou dosahujú zlepšovanie jazykových vedomostí žiakov.

  • WocaBee učiteľom šetrí čas – automaticky opraví písomky či priradí obrázky. Učitelia môžu využiť pripravené balíčky slovíčok z učebníc.
  • Žiakov aplikácia motivuje k učeniu, slovnú zásobu ich skutočne naučí, a to aj vrátane výslovnosti.
  • Je to overená aplikácia, ktorá získala ocenenie Ministerstva hospodárstva SR Inovatívny čin roka.

Špeciálna zľava iba pre vás

Možno vás táto pomôcka zaujala, ale chcete mať istotu, že bude vyhovovať vám aj žiakom. Preto ju môžete vyskúšať na mesiac zdarma na www.wocabee.app

Ak sa vám aplikácia na hodinách osvedčí, môžete ju svojim žiakom objednať do konca tohto školského roka so špeciálnou zľavou až 25 %. Stačí v druhom kroku objednávky uviesť zľavový kód PH25VIP

Túto mimoriadnu ponuku sme pre vás pripravili v rámci našej spolupráce s WocaBee. Dúfame, že naše partnerstvo i táto ponuka vás inšpirujú vyskúšať ďalšiu inovatívnu pomôcku. Spoločným úsilím sa tak výučba na školách stane modernejšou, jednoduchšou a zaujímavejšou.  

Chcete sa o WocaBee dozvedieť viac? Pozrite si toto krátke video:

Mohlo by vás zaujímať