Novoročná výzva 2022: ako to prebehlo

od | 09. 02. 2022

Od 3. januára do 3. februára sme vyhlásili druhý ročník novoročnej výzvy. Naším cieľom bolo dať ľuďom impulz, aby sa naučili písať všetkými desiatimi práve teraz a aby začali nový rok so zručnosťou, ktorá im dokáže ušetriť hodiny času. Ako teda táto výzva dopadla?

Súčasťou výzvy boli:

  • Webinár o tom, ako Písanie Hravo využiť naplno a ako si vytvoriť nový zvyk.
  • E-book o tom, ako zdravo sedieť.
  • Pravidelné súťaže, ktoré hráča prevádzali naprieč úrovňami.
  • Facebooková skupina, kde hráči zdieľali svoje dojmy a kde sme vyhlasovali výhercov súťaží.
  • Tipy na zvýšenie efektivity a vytváranie návykov.

Ako to celé prebehlo:

🔥 Novoročnej výzvy sa zúčastnilo 181 aktívnych hráčov.

🔥 Počas výzvy ich 24 dohralo kurz až do konca!

🔥 Všetci hráči dokopy odohrali 616 hodín, 29 minút, 19 sekúnd = 25 dní, 16 hodín, 29 minút, 19 sekúnd. (To sú v priemere 3 hodiny, 24 minút, 21 sekúnd na jedného hráča.)

🔥 Za ten čas zvládli odohrať spolu 45 056 hier, čo je 249 hier na jedného hráča.

🔥 Celkom 7 hráčov odohralo cez 1000 hier. Najdlhší odohraný čas má pán Karel s 25 hodinami, 42 minútami, 30 sekundami hrania, ktorý hrá už 409 dní po sebe. (Teda po dobu 409 dní ani raz hranie nevynechal!) Pani Karolína odohrala 22 hodín, 52 minút, 38 sekúnd a pani Kateřina 20 hodín, 50 minút, 41 sekúnd.

🔥 Bolo vyhlásených 28 súťaží. Pani Magdaléna sa zúčastnila 25. A najviac ich vyhrala pani Karolína so 6 víťazstvami.

🔥 Celkovo hráči v súťažiach strávili 1 deň, 6 hodín, 46 minút, 42 sekúnd a zapojilo sa 59 hráčov. Odohrali dokopy 1 516 hier.

Ďalšia novoročná výzva bude až na budúci rok, ale pokiaľ sa chcete naučiť písať všetkými desiatimi, nemusíte čakať celý rok a môžete sa do nášho kurzu prihlásiť aj teraz. S kalendárom, nastaviteľným kolom a ďalšími vychytávkami sa naučíte písať kedykoľvek. V prípade akýchkoľvek otázok môžete písať na e-mail či na našu facebookovú stránku. 

Pokiaľ si kurz chcete vyskúšať už teraz, neváhajte.

Mohlo by vás zaujímať

10 tipov na vianočné online darčeky pre každého

10 tipov na vianočné online darčeky pre každého

Vianoce sa blížia nezadržateľným tempom a spolu s nimi nás čakajú aj nekonečné rady v obchodoch pri zháňaní darčekov pre našich blízkych. Pokiaľ ešte stále váhate nad tým, čo komu zaobstarať pod stromček, poradíme vám, ako sa vyhnúť tlačeniciam v obchodných centrách a...

Klávesové skratky pre PC: písanie a úprava textu

Klávesové skratky pre PC: písanie a úprava textu

Ovládanie počítača pomocou klávesnice je oveľa rýchlejšie ako pomocou myši. Klávesové skratky vám pomôžu napísať a upraviť text rýchlejšie a skôr, než by ste zabudli, čo ste vlastne chceli urobiť.   Ak máte počítač Mac, klávesové skratky nájdete v samostatnom...